Priser

Usability Analyse

Som noget nyt tilbyder Lyngbo Software House usability analyse. Analysen udmunder i en rapport, der beskriver brugervenlighedsproblemer og deres alvorlighedsgrad. Prisen bliver aftalt ved starten af et projekt.

Læs mere her!

WordPress præsentationsside til din virksomhed

Lyngbo Software House tilbyder udvikling af WordPress præsentationshjemmesider til din virksomhed. Udviklingen inkluderer op til 20 sider, opbygning af gallerier og hjælp til at købe domæne og hosting. Prisen forudsætter at Lyngbo Software House udarbejder et design, og du leverer tekst og billeder.
30000 kr inkl. moms.

Send besked

One.com præsentationshjemmeside

Hvis wordpress er for komplekst i forhold til hvilken type hjemmeside du vil have lavet, tilbyder Lyngbo Software House også at lave hjemmesiden hos One.com til en billigere pris end en WordPress side vil koste. Hjemmesiden kan have op til 10 sider.
4500kr inkl. moms.

Send besked

PC Applikation

Udvikling af applikationer til PC, Linux og Mac. Prisen afhænger af programmet kompleksitet og tid det tager at udvikle. Send venligst en email via kontakt formen med ønsker.
1200 kr/time. inkl. moms.

Send besked

Opsætning af servere

Opsætning af Windows server og NAS
1200kr./time inkl. moms pr påbegyndt halve time.

Send besked

Opbygning af PC

Installation af komponenter i et tomt kabinet. Hjælp til indkøb af komponenter og burn-in tests kan tilvælges, samt support af Windows 7 og 10. Skriv venligst via kontaktformen.
fra 1200kr. inkl. moms.

Send besked

Specielt Udviklet Hjemmeside

Opbygning af hjemmside fra bunden i PHP/MySQL/Javascript. Der følger et specielt brugervenligt CMS med så du kan holde styr på din hjemmeside.
Pris fra 100000 kr inkl moms

Send besked