Usability Analyse

Usability

Sætter brugeren i fokus

Brugervenlighed er vigtigt for at en hjemmeside er let og nem at bruge for en bruger. Der er mange forskellige slags systemer derude, alt fra almindelige brugersystemer til ekspertsystemer. Uanset hvilket system, der benyttes er det vigtig at ikke kun opsætning, muligheder, tekst og farver er tilpasset brugeren, men at brugeren ikke på noget tidspunkt oplever systemet, som træg i brug eller ligefrem som et irritationsmoment.

Vores mission er at analysere os til en løsningsforslag, der kan gøre jeres system mere brugervenligt og behageligt for brugeren at benytte. Usability analyse kan udføres på alt fra kaffemaskiner til mobilapplikationer. Vores primære fokus er software systemer.

Analyse

Hvordan sikrer vi brugervenlighed?

Vores metoder afhænger af hvad der passer bedst til jeres situation. Vores arsenal af analysemetoder er brede og alle har hver deres fordele og ulemper. Sammen finder vi den/de metode(r), som er mest fornuftig.

Metoderne er gennemprøvet af mange firmaer og veldokumenteret af professorer og guruer indenfor feltet. Vi benytter os primært af brugertests, heuristisk inspektion og logisk gennemgang.

Lyder det interessant? Kontakt os endelig.